skip to Main Content

Maatregelen in verband met het coronavirus

Vanwege het coronavirus zien we ons helaas genoodzaakt alle groepslessen vanaf vrijdag 13 maart 2020 voor de komende weken tot en met maandag 6 april op te schorten.

De gezondheid van onze leerlingen en docenten heeft de hoogste prioriteit. Als de situatie weer stabiel is en we vanuit de overheid weer open mogen, zullen we alle lessen hervatten.

Als de voorstellingen in het geding komen zoeken we daar in samenspraak met de diverse theaters een passende oplossing voor. Het is nog niet duidelijk wat alle theaters de komende weken zullen besluiten maar de meesten zullen in ieder geval tot en met 6 april gesloten blijven.

Ons eerste voorstellingsweekend van 17, 18 en 19 april zijn wij helaas genoodzaakt te verplaatsen naar 25, 26 en 27 september 2020. Dit heeft gevolgen voor de volwassencursisten van BEELENVANLINT, Springplank Verder, Musicalklassen MVO 1/2/3 en voor de Musicalselecties 3 en 4.

We hopen dat iedereen gezond blijft! Pas goed op jezelf en we verheugen ons er op jullie binnenkort weer te zien en door te gaan met de lessen en onze producties!

Back To Top