skip to Main Content

Vul hieronder de gegevens in om je in te schrijven. Kom je voor het eerst dan word je door ons ingedeeld in een groep en ontvang je daarover informatie. Je eerste twee lessen gelden dan als proeflessen. Mocht je na de laatste proefles – na rustig thuis te overleggen – niet door willen gaan, dan annuleren we de inschrijving kosteloos en ben je ons geen geld verschuldigd.

Bij overige opmerkingen kunt u aangeven bij welke vriendjes/vriendinnetjes uw kind geplaatst wil worden. Is er belangrijke medische* of sociaalpsychologische** informatie die onze docenten moeten weten voor een optimale begeleiding? Schrijft u dit dan ook in dit veld op. 

  Voornaam

  Achternaam

  Geboortedatum

  In het seizoen waarvoor ik mij opgeef zit ik in klas/groep (regulier onderwijs)

  Adres

  Postcode + Woonplaats

  Telefoonnummer 1

  Telefoonnummer 2

  Naam ouders/verzorgers:

  Hoofd-e-mailadres:

  Klas/Groep regulier onderwijs

  Ik schrijf me in voor seizoen:

  Gewenste (extra) cursus

  Opmerkingen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Lees meer hierover in het Privacystatement.

  *medische informatie
  We willen graag een veilige omgeving bieden en zijn dan ook graag op de hoogte als er een medische conditie is waar wij rekening mee dienen te houden tijdens onze lessen. Denk ook aan allergieën i.v.m. bijvoorbeeld traktaties van andere leerlingen tijdens verjaardagen.
  **sociaalpsycholgische informatie
  Spelen er zaken als faalangst, dyslexie, adhd/add, een scheiding van ouders/verzorgers, een langdurig ziekbed of overlijden van een naaste? Dan zijn we daarvan ook graag op de hoogte omdat dit zeker van invloed is op het functioneren van uw kind in onze lessen. We zien graag dat al onze leerlingen plezier halen uit de lessen en kunnen net even dat extra compliment geven of voor afleiding zorgen waar nodig. Ook kunnen we de individuele ontwikkeling het best begeleiden als we op de hoogte zijn.

  Back To Top