skip to Main Content
Cursusaanbod Theaterschool de Springplank in Amersfoort biedt de volgende lessen aan:
Musical

Musical

Ben je tussen de 6 en 18 jaar en zou je wel eens in een musical in een echt theater willen staan? Tijdens onze musicallessen krijg je les in zowel zang, dans als toneelspelen. Er zijn musicalklassen, musicalselecties en de productieklas.

Toneel

Toneel

In de toneelklas krijg je elke week 1,5 uur les en leer je de fijne kneepjes van het acteren. Je werkt als groep aan een toneelstuk, welke je aan het einde van het seizoen in het theater gaat uitvoeren. Naast de toneelklas is er nu ook de toneelselectie.

Zang

Zang

Wil je jouw eigen stem technisch verder ontwikkelen en werken aan meerstemmigheid en presentatie op een podium? Dan is de zangklas zeker iets voor jou! Daarnaast kun je uiteraard bij ons ook privé zangles volgen waarbij je samen met de zangdocent(e) werkt aan techniek en opbouw van jouw eigen repertoire.

Dans

Dans

Bij de dansklas komen meerdere dansstijlen aan bod zoals: jazz, modern, klassiek ballet en streetdance. Er zijn 2 niveaus: regulier en selectie (waarvoor je een auditie moet doen). Ook is het mogelijk om privé-dansles te volgen (dit kan ook met z’n tweeën). Speciaal voor jongens is er de Boys-only klas waar je o.a. streetdance, hiphop en acrobatiek leert.

Back To Top