skip to Main Content

Vind je het heerlijk om te dansen en wil je je daarin verder ontwikkelen? Sluit je dan aan bij de dansklas waarbij meerdere dansstijlen aan bod komen zoals: jazz, modern, klassiek ballet en streetdance. We hebben 2 niveaus: regulier (1 uur les per week) en selectie (1,5 uur les per week). De dansselectie, waarvoor je een auditie moet doen, is speciaal voor leerlingen met een grote affiniteit en aanleg voor dans. Het zou een voortraject kunnen zijn om op een dansopleiding terecht te komen. Ook is het mogelijk om privé-dansles te krijgen (dit kan ook met z’n tweeën). Speciaal voor jongens hebben we ook de Boys-only klas waar je streetdance, hiphop, moderne dans en acrobatiek leert. Alle dansgroepen werken toe naar een voorstelling in het theater!

In onze theaterschool in Amersfoort bieden wij diverse danslessen aan:

Dansklas
Heb je een brede interesse in verschillende dansstijlen en houd je van afwisseling? Dan is de dansklas iets voor jou. In de dansklas komen meerdere dansstijlen aan bod, zoals streetdance, jazz, etc.

Boys Only
Deze cursus is alleen voor jongens van 12 t/m 17 jaar. Tijdens deze danslessen krijg je een combinatie van modern, streetdance en hiphop aangeboden. Naast de techniek van deze dansstijlen werken we ook aan acrobatiek!

Dansselectie
Voor leerlingen met een grote passie voor dansen is er de dansselectie. Deze danslessen kun je volgen naast bijvoorbeeld een musicalcursus, maar ook als losse danscursus. Er is een dansselectie voor leerlingen van 10 tot 14 jaar en een voor de leerlingen van 14 tot 18 jaar. Vanaf januari 2016 starten we zelfs met de groep 6 t/m 9 jaar, voor degenen die al op jonge leeftijd met dansles willen beginnen. Ook is het mogelijk om privédansles te krijgen (kan ook met z’n tweeën)

Back To Top