skip to Main Content

Leren dansen met Boys Only
Ben je een jongen tussen de 12 en 17 jaar en wil je beter leren dansen om je dance-moves te verbeteren? Dan is de Boys Only dansklas iets voor jou.

Wat houdt de Boys Only Dansklas in?
Bij de Boys Only Dansklas ga je aan de slag met modern, streetdance en hiphop. Naast de techniek van deze dansstijlen werken we ook aan acrobatiek. We werken uiteindelijk toe naar een voorstelling in het theater, waar verschillende dansklassen optreden voor echt publiek! Meestal vindt deze voorstelling plaats aan het einde van het seizoen, dus vóór de zomervakantie.

Voor wie is de Boys Only Dansklas bedoeld?
Zoals de naam het al zegt is deze cursus alleen voor jongens die beter willen leren dansen. Boys Only is voor jongens van 12 t/m 17 jaar.

Wanneer zijn de danslessen en hoe lang duurt het?
We gaan elke week aan de slag op vrijdag van 16.15 – 17.15 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Kleding en dansschoenen
Voor de Boys Only Dansklas is het fijn als je makkelijk zittende kleding draagt, zoals een joggingbroek, zodat je je vrij kunt bewegen tijdens de repetities. Ook raden wij aan om geschikte dansschoenen te dragen. Dit is essentieel om goed te leren dansen en de verschillende dansstijlen goed uit te voeren.

Cursustarief Boys Only Dansklas
Cursustarief: € 300,- per cursusjaar. Je krijgt korting als je deze danslessen naast een andere cursus volgt. Meer informatie hierover vind je in het tarieven-overzicht.

Eventuele bijkomende kosten:
Voor degenen die naar de voorstelling in het theater komen aan het eind van het seizoen zijn er kosten voor de kaartjes. Dit is afhankelijk van het theater waar de voorstelling gegeven wordt.

Back To Top