skip to Main Content

Wat houden de lessen van de musicalselectie in?
In de musicalselectie krijg je, net als in de musicalklassen, onder begeleiding van de docent technische lessen en pas je de geleerde technieken toe. De lestijd van de theaterklas is een half uur per week langer dan in de musicalklas. Hierdoor heb je de mogelijkheid om jouw ontwikkeling in een hogere versnelling te zetten en meer uit dans, zang en toneel te halen. Je werkt met z’n allen toe naar een musicaluitvoering.

Voor wie zijn deze lessen bedoeld?
Wil je graag meer op het gebied van toneel, zang en dans, dan kun je auditie doen voor de musicalselectie. Tijdens zo’n auditie wordt gekeken of je (al) ver genoeg bent om aansluiting te vinden bij het niveau van deze theaterlessen. Als blijkt dat je nog wat jong bent of als je binnen één van de drie vakken nog verder moet ontwikkelen, dan houden de docenten je gedurende de rest van het jaar in de gaten. Wellicht kun je dan in een volgend seizoen de overstap maken. Ook in de  musicalselectie worden de groepen ingedeeld op leeftijd.

Wanneer zijn de musicallessen en hoe lang duurt het?
Het zijn 2 aaneengesloten lessen van elk 60 minuten per lesweek (dus 2 uur in totaal). Elke keer krijg je les in 2 van de 3 vakken dans, toneel en zang. De musicalselectie staat op donderdag in het rooster. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Cursustarief Musicalselectie
Cursustarief: € 525,- per cursusjaar. Je krijgt korting als je naast deze theaterlessen ook nog andere lessen volgt. Meer informatie hierover vind je in het tarieven-overzicht.

Eventuele bijkomende kosten:
Voor degenen die naar de voorstelling in het theater komen aan het eind van het seizoen zijn er kosten voor de kaartjes. Dit is afhankelijk van het theater waar de voorstelling gegeven wordt.

Back To Top