skip to Main Content

Wil je je zangstem technisch verder ontwikkelen? Dan zijn er bij ons verschillende mogelijkheden. Ten eerste de zangklas waar je in groepsverband werkt aan zangtechniek, meerstemmigheid en presentatie. Wil je méér persoonlijke begeleiding? dan kun je je aanmelden voor een privé zangles, waarbij je individueel met de zangdocent(e) werkt aan techniek en repertoire. Alle groepen presenteren zich aan het eind van het seizoen met een voorstelling aan het publiek.

Zangklas
Wil je je zangstem verder ontwikkelen en technisch beter leren zingen? Dan is de zangklas waarschijnlijk helemaal iets voor jou! De groepsgrootte is maximaal 14 zodat er ook voldoende tijd is voor individuele aandacht. Samen werk je aan de mooiste pop- en musicalnummers en werk je toe naar een echte voorstelling!

Privé zangles
Naast de zanglessen in groepsverband bestaat er de mogelijkheid om privé zanglessen te volgen. Tijdens deze les werk je aan de hand van individuele stemoefeningen aan je techniek en bouw je met de zangdocent(e) aan een eigen repertoire om zo jouw unieke zangstem verder te ontwikkelen.

Back To Top