skip to Main Content

Beter leren zingen
Wil je je zangstem verder ontwikkelen en beter leren zingen? Dan is de zangklas iets voor jou! De groepsgrootte is 12-16 kinderen maximaal, zodat er voldoende tijd is voor individuele aandacht.

Wat houdt de Zangklas in?
In de Zangklas zitten kinderen die een affiniteit hebben met het zingen en zich verder willen ontwikkelen binnen deze discipline. In een kleine groep krijg je uitsluitend les in de discipline zang en werk je aan jouw stemontwikkeling. In tegenstelling tot privéles zie je hier ook hoe anderen technisch met hun stem aan de slag gaan en kun je niet alleen leren door zelf te zingen en de op-maat-feedback, maar ook door te bestuderen hoe anderen een zangstuk aanpakken. Centraal in de zangklas staat de individuele stemontwikkeling, zodat je beter leert zingen.

Voor wie is de Zangklas bedoeld?
Zoals de naam het al zegt is deze cursus voor kinderen die beter willen leren zingen. De Zangklas is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. De groepen zingt met name popsongs, waarbij altijd gekeken wordt wat de groep wil zingen en wat past bij de leeftijd.

Wanneer zijn de zanglessen en hoe lang duurt het?
De zanglessen zijn elke week en duren een uur. De indeling is als volgt:
Zangklas 12+: dinsdag 17.30 – 18.30 uur
Zangklas 15+: dinsdag 18.30 – 19.30 uur
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Cursustarief Zangklas
Cursustarief: € 300,- per cursusjaar. Je krijgt korting als je deze zanglessen naast een andere cursus volgt. Meer informatie hierover vind je in het tarieven-overzicht.

Eventuele bijkomende kosten:
Voor degenen die naar de voorstelling in het theater komen aan het eind van het seizoen zijn er kosten voor de kaartjes. Dit is afhankelijk van het theater waar de voorstelling gegeven wordt.

Back To Top