skip to Main Content

Ben je al wat gevorderd in zingen, dan kun je je aansluiten bij de zangselectie. In de zangselectie werk je aan verschillende zangtechnieken om nog meer uit je stem te halen!

Wat houdt de selectie in?
Je werkt aan de laatste popsongs, waarbij presentatie, microfoontechniek en onder andere meerstemmigheid aan bod komen. Je werkt aan je zangtechniek en podiumpresentatie. Je treedt gedurende het seizoen op in het theater, zodat je je zangkunsten kunt tonen aan het publiek.

Voor wie is de zangselectie bedoeld?
De selectie is voor jongeren vanaf 12 jaar die nog meer uitgedaagd willen worden en eventueel later iets met zingen zouden willen doen. Je moet al wel enige zangervaring hebben, zodat je zangstem al redelijk ontwikkeld is en een bepaald niveau heeft. Vandaar dat je eerst auditie moet doen. Je wilt dan ook met name verder werken aan je zangtechniek en podiumpresentatie.

Wanneer zijn de zanglessen en hoe lang duurt het?
Nog nader te bepalen

Cursustarief zangselectie
Cursustarief: € 350,- per cursusjaar. Je krijgt korting als je deze zanglessen naast een andere cursus volgt. Meer informatie hierover vind je in het tarieven-overzicht.

Eventuele bijkomende kosten:
Voor degenen die naar de voorstelling in het theater komen aan het eind van het seizoen zijn er kosten voor de kaartjes. Dit is afhankelijk van het theater waar de voorstelling gegeven wordt.

Back To Top