skip to Main Content

Wil je beter leren zingen en je zangstem verder ontwikkelen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden binnen onze theaterschool. Ten eerste is er de zangklas waar je met meerdere leerlingen werkt aan je zangtechniek, meerstemmigheid en presentatie. Voor de leerlingen die al dingen gedaan hebben binnen het professionele theater en/of TV is er de Voiceklas waarbij je op een nóg hoger niveau werkt richting eindpresentatie met Live muzikanten. Wil je méér persoonlijke begeleiding, dan kun je je aanmelden voor een privé zangles, waarbij je individueel met de zangdocent(e) werkt aan de ontwikkeling van je zangstem. Alle groepen presenteren zich aan het eind van het seizoen met een concert in het theater.

Zangklas
Wil je je zangstem verder ontwikkelen en beter leren zingen? Dan is de zangklas iets voor jou! De groepsgrootte is 12-16 kinderen maximaal, zodat er voldoende tijd is voor individuele aandacht.

Voiceklas
Ben je al wat gevorderd in zingen, dan kun je je aansluiten bij de Voiceklas. In de voiceklas werk je aan verschillende zangtechnieken om nog meer uit je stem te halen!

Privé zangles
Naast de zanglessen in groepsverband is er de mogelijkheid tot het volgen van privé zanglessen. Tijdens de privé zangles krijg je diverse stemoefeningen om je zangstem nog verder te ontwikkelen.

Back To Top