skip to Main Content

1 | Musicalklas
Houd je van zang, dans en toneel en ben je tussen de 6 en 18 jaar? Dan kun je direct starten in één van de musicalklassen die zijn ingedeeld op leeftijd zodat je altijd samen met leeftijdgenoten de lessen volgt. Elke klas werkt, na een eerste periode van technische lessen, toe naar een einduitvoering. Je krijgt elke week twee van de drie vakken toneel, zang en dans! Waarbij het spelplezier natuurlijk het aller belangrijkste is.

2 | Musicalselectie
Als je meer wilt op het gebied van dans, zang en toneel, dan kun je auditie doen voor de musicalselectie. Deze musicallessen hebben een hoger niveau dan die van de musicalklas. De lestijd van de musicalselectie is een half uur per week langer dan die van de musicalklassen. Op deze manier heb je dan namelijk de mogelijkheid om jouw ontwikkeling in een hogere versnelling te zetten!

3 | Productieklas
Voor leerlingen die gedisciplineerd, gemotiveerd en een groot doorzettingsvermogen hebben met aanleg en passie voor musical is er onze hoogste selectie: de productieklas.  De productieklas heeft 3 uur per week les en er geldt een 100% aanwezigheidsplicht.

Lestijd + rooster?

De duur van de les verschilt per niveau:

Musicalklas: 1 uur (onze jongste A groep van 6/7 jr.)
Musicalklas: 1,5 uur (van B: 7/8 jr. tot MVO-groepen: t/m 18 jaar)
Musicalselectie: 2 uur
Productieklas: 3 uur (incl. pauze)

Kijk op het lesrooster voor een overzicht van de lestijden.

Back To Top