skip to Main Content

Naast ons uitgebreide aanbod voor kinderen en jongeren bieden wij via Beelenvanlint ook diverse cursussen aan voor volwassenen. Als ouders zien hoeveel plezier hun kinderen aan de lessen en repetities beleven begint het bij hen ook te kriebelen. Doe je ook gezellig mee?

Musical | werken aan een productie (30+)
In circa 26 repetities gaan we aan de slag met een bestaande musicalproductie (zoals ‘Urinetown’, ‘West Side Story’, ‘Heerlijk duurt het Langst’ of ‘Badgirls’) waarvoor wij de rechten hebben gekocht voor het lopende seizoen. Er wordt wekelijks les gegeven in de disciplines toneel, zang en dans en we werken toe naar een zinderende eindvoorstelling in het theater!

Muziektheater | techniek & verdieping (30+)
In circa 26 bijeenkomsten gaan we aan de slag met toneelscènes en zangstukken waarbij techniek en verdieping centraal staan. Er wordt les gegeven in de disciplines toneel en zang. We behandelen klassieke Griekse tragedies, Shakespeare en moderne stukken. Centraal staat het vergroten van inzicht en het verdiepen van je acteer- en zangtechniek.

Kortdurende cursussen | Cappucinotheater (60+) en Zangcursus (30+)
In blokken van 7 bijeenkomsten is er het cappucinotheater en is er een losse zangcursus. Het aanbod bij het cappucinotheater is een potpourri van diverse musicalsongs met regieaccenten maar zonder dans. Bij de zangcursus gaan we aan de slag met de mooiste musicalsongs en andere zangnummers uit de lichte muziek.

Springplank Verder (21+)
Deze groep is speciaal voor jongeren die studeren of werken en daarnaast graag bezig blijven met hun favoriete hobby musical. Heb je altijd al lessen gevolgd op een theaterschool en wil je door blijven ontwikkelen met gelijkgestemden? Dan is deze groep bij uitstek voor jou geschikt. We werken jaarlijks aan een musicalproductie zoals het afgelopen seizoen bijvoorbeeld de musical Cats.

Wanneer zijn de cursussen en hoe lang duren ze?

Kijk op het lesrooster van de musicalschool voor een overzicht van de lestijden.

Back To Top