skip to Main Content

Inmiddels al ruim 18 jaar biedt Theaterschool De Springplank, gevestigd in het Cultuurhuis naast Theater De Flint in Amersfoort, musicaltheaterlessen voor jongeren van 7 tot 18 jaar in een uitgebreide combinatie van zowel toneel, zang als dans. De artistieke en zakelijke leiding is in handen van Barbara van Lint en Marc Beelen. Ruim 15 jaar ervaring binnen het professionele theatervak alsmede het reguliere onderwijs bracht hen er toe deze prachtige combinatie te verbinden in de oprichting van een unieke school waarbij alle disciplines van het theater centraal staan.

2016-12-20-Musical-Vlucht!-Flint-Amersfoort-205

Samen met theaterdocent Jeroen Steenbeek (tevens office management) en dansdocente Elleke Dambacher (tevens office management) vormen zij een hecht team dat verantwoordelijk is voor zowel de technische lessen als de productie van diverse musicals en presentaties per theaterseizoen. Iedere (school)week krijgen de leerlingen twee aaneengesloten theaterlessen van 45 minuten waarbij de drie vakken zang, dans en toneel elkaar wekelijks afwisselen.

Zelfvertrouwen, respect voor de creatieve uiting van iedere leerling en plezier met elkaar zijn het aller belangrijkst. Het lessenpakket is opgebouwd in doorgaande lijn en is gericht op zowel een individuele ontplooiing van de leerling alsmede het groepsproces met als doel: prettig samenwerken en leren van elkaar!

Back To Top