skip to Main Content

Inmiddels al meer dan 20 jaar biedt Theaterschool De Springplank, gevestigd in het Cultuurhuis naast Theater Flint in Amersfoort, theaterlessen voor jongeren van 6 tot 18 jaar in een uitgebreide combinatie van zowel toneel, zang als dans. De artistieke en zakelijke leiding is in handen van Barbara van Lint en Marc Beelen. Ruim 15 jaar ervaring binnen het professionele theatervak alsmede het reguliere onderwijs bracht hen er in 1999 toe deze prachtige combinatie te verbinden in de oprichting van een uniek cultureel opleidingsinstituut waarbij niet alleen alle disciplines van het theater centraal staan maar zeker ook de persoonlijke groei en een warm thuisgevoel voor iedere Springplanker.

2016-12-20-Musical-Vlucht!-Flint-Amersfoort-205

Met dansdocente en choreografe Elleke Dambacher vormen zij een hecht team dat verantwoordelijk is voor zowel de technische lessen als de productie van alle (muziek)theatervoorstellingen en presentaties per seizoen. Iedere lesweek krijgen de leerlingen theaterlessen in de vakken zang, dans en toneel.

Zelfvertrouwen, respect voor de creatieve uiting van iedere leerling en plezier met elkaar zijn het aller belangrijkst. Het lessenpakket is opgebouwd in doorgaande lijn en is gericht op zowel een individuele ontplooiing van de leerling alsmede het groepsproces met als doel: prettig samenwerken en leren van elkaar!

Barbara van Lint

Barbara van Lint

Docente zang – artistieke/zakelijke leiding

Marc Beelen

Marc Beelen

Docent musical – artistieke/zakelijke leiding

 

Elleke Dambacher
Docente dans –
Office management

Back To Top