skip to Main Content

Tijdens de studie klarinet en solozang aan het Maastrichts conservatorium ben ik tevens gestart met de Muziek Dramatische Opleiding op de toneelacademie. Direct na mijn studie ben ik gaan werken voor Joop van den Ende Theaterproducties waar ik o.a. speelde in  de eerste originele Nederlandse cast van ‘The Phantom of the Opera’.

Als musicus/orkestmanager en later ook als assistent-dirigent was ik verbonden aan de Nationale Theatertour van ‘West Side Story’. Daarna volgde de productie ‘Anatevka’ waar ik uiteindelijk ook dirigent werd. In 1999 ben ik samen met mijn vrouw Barbara van Lint ‘Theaterschool De Springplank’ in Amersfoort begonnen, waar we elk seizoen met heel veel plezier het theatervak overbrengen op kinderen en jongeren t/m 18 jaar. De afgelopen jaren hebben we vele producties ontwikkeld en ik vind het fantastisch om te zien hoe kinderen er iedere keer weer voor gaan en ze te zien groeien in de les en op het toneel!

Back To Top

In verband met de vakantie zijn wij gesloten van 24 tot en met 28 februari . Een hele fijne week aan onze leerlingen en hun familie gewenst!